Pleisterwerk

Pleisterwerk en sierpleisterwerk
Pleisterwerk vormt de basis voor sierpleisterwerk. De afwerking van wanden met sierpleisterwerk komen pas in een later stadium. Allereerst egaliseren onze stukadoors alle oneffenheden van muren en plafonds. Dit wordt het pleisterwerk genoemd. Op deze basis kunnen afwerkingen worden aangebracht. U kunt bij ons kiezen voor een gladde een iets hobbeligere afwerking.

Ook voor buitenmuren
Het pleisterwerk kunt u zowel binnen als buiten laten aanbrengen. Buitenwanden kunnen we met een waterdichte pleisterlaag afwerken, zodat uw buitenmuren weerbestendig worden. Stukadoorsbedrijf Portland heeft jarenlange ervaring met het aanbrengen van pleisterlagen en alle soorten sierpleisterwerk, wij helpen u hier graag bij.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor pleisterwerk, sierpleisterwerk en/of ander stukadoorswerk door contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Wij krijgen gemiddeld een
4,6 van de 5

Mijn hele huisje laten stucen. (175m2). Erg tevreden. Van te voren zelf een schatting gemaakt en op basis daarvan een prijs afgesproken. Naderhand bleek het minder m2 te zijn, en uit alle eerlijkheid hebben ze dus ook minder berekend.

Erg netjes. Communicatie was goed.

Joyce Fennis

Strak stucwerk geleverd. Zijn 6 dagen bezig geweest vanwege de hoge wanden en moeilijke hoeken, maar is prima uitgevoerd. Schilderwerk is in één dag gedaan, ze kwamen met 4 man. Achteraf nog wat kleine beschadigingen/oneffenheden gemeld op een donderdag, waarna ze zaterdag meteen de reparaties hebben uitgevoerd.

Ook nog een groot pluspunt is dat de stukadoors aan het einde van de dag alles keurig netjes opruimen.

Al met al erg tevreden en ook over de nazorg!

Erwin van Esch

Prima werk geleverd door Billy en zijn mannen! Keurig op tijd, alles schoon achtergelaten en de plafonds in onze nieuwbouwoning zijn superstrak! Nogmaals hartelijk dank! Gr. Richard

Richard Bal

We hebben een goede ervaring met stukadoorsbedrijf Portland. We hebben duidelijke afspraken kunnen maken met Billie, tevens was betaling achteraf wat ook heel betrouwbaar over kwam. Alles is binnen een week gedaan. Er is 1 dag niemand komen opdagen, maar na contact bleek dat ze dat hadden moeten doorgeven waarvoor ze excuses maakten. Desondanks was alles binnen de planning gewoon af. Al met al zeer tevreden over dit bedrijf.

Marjolein Starink

Wij zijn gespecialiseerd in particulier werk, maar hebben ook hele tevreden zakelijke klanten: