Over ons

Uw stukadoor in Rotterdam, Schiedam en omstreken
Portland afbouw bv, gevestigd in Rhoon-Portland (vlakbij Rotterdam en Schiedam), is een bedrijf dat er genoegen in schept om kwalitatief goed stukadoorswerk te leveren. Een moderne kijk op het vak stukadoor en het gebruik van alleen de beste materialen maken dit mede mogelijk.

Kwaliteit voor een goede prijs
Klanten zijn steeds prijsbewuster en kritischer, ze verwachten kwaliteit voor zo min mogelijk geld. De laagste prijzen leveren echter niet de kwaliteit op die onze stukadoor oplevert. Wij zijn niet duur, maar wel prijsbewust. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de lange levensduur van het pleisterwerk dat door onze stukadoor wordt aangebracht.

Bent u dus op zoek naar stukadoorsbedrijf in Rotterdam, Schiedam of omgeving met een goede prijs/kwaliteitverhouding? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

Wij krijgen gemiddeld een
4,6 van de 5

Mijn hele huisje laten stucen. (175m2). Erg tevreden. Van te voren zelf een schatting gemaakt en op basis daarvan een prijs afgesproken. Naderhand bleek het minder m2 te zijn, en uit alle eerlijkheid hebben ze dus ook minder berekend.

Erg netjes. Communicatie was goed.

Joyce Fennis

Strak stucwerk geleverd. Zijn 6 dagen bezig geweest vanwege de hoge wanden en moeilijke hoeken, maar is prima uitgevoerd. Schilderwerk is in één dag gedaan, ze kwamen met 4 man. Achteraf nog wat kleine beschadigingen/oneffenheden gemeld op een donderdag, waarna ze zaterdag meteen de reparaties hebben uitgevoerd.

Ook nog een groot pluspunt is dat de stukadoors aan het einde van de dag alles keurig netjes opruimen.

Al met al erg tevreden en ook over de nazorg!

Erwin van Esch

Prima werk geleverd door Billy en zijn mannen! Keurig op tijd, alles schoon achtergelaten en de plafonds in onze nieuwbouwoning zijn superstrak! Nogmaals hartelijk dank! Gr. Richard

Richard Bal

We hebben een goede ervaring met stukadoorsbedrijf Portland. We hebben duidelijke afspraken kunnen maken met Billie, tevens was betaling achteraf wat ook heel betrouwbaar over kwam. Alles is binnen een week gedaan. Er is 1 dag niemand komen opdagen, maar na contact bleek dat ze dat hadden moeten doorgeven waarvoor ze excuses maakten. Desondanks was alles binnen de planning gewoon af. Al met al zeer tevreden over dit bedrijf.

Marjolein Starink

Keurmerken

Wij zijn aangesloten bij NOA afbouwgarantie. Hierdoor hebben onze klanten 5 jaar garantie op het stuc en schilderwerk.

Wij zijn gespecialiseerd in particulier werk, maar hebben ook hele tevreden zakelijke klanten: